Kızlık Zarı Dikimi Ameliyatı



Kızlık Zarı Dikimi

Bekaretin öneminin ülkemizde hala tabu olduğunu biliyoruz. Gençlik yıllarında girilen cinsel ilişkiler ile birlikte kızlık zarını kaybetmiş bayanlar evlenme çağlarına geldiklerinde telaşlı bir arayış içerisine giriyorlar. Daha önce kaybedilen bekaretlerini eski haline getirmek, eşlerine daha önce ilişki yaşadıklarını belli etmemek için giriştikleri bu telaşlı arayış sonrasında kızlık zarı dikimi Ankara ameliyatı ile yüz yüze kalıyorlar.

Yazımızın girişinde her ne kadar cinsel ilişki sonrasında kızlık zarını kaybetmiş olarak belirtsek de aslında bayanlar sadece yaşanılan ilişki sonucunda bekaretlerini kaybetmezler. Bekaretin kaybedilmesi için doğal olarak da bir çok etken bulunmaktadır. Hatta bazı kızların doğuştan kızlık zarlarının olmadığını, bazılarının ise çok esnek bir yapıda olup, normal doğuma kadar bozulmayabildiğini de biliyoruz.

kızlık zarı dikimi Ankara ameliyatı yaklaşık olarak yarım saat süren bir operasyon olup, diğer ameliyatlara nazaran basit bir ameliyattır. Fakat bir çok operatör doktor tarafından uygun bulunmadığı için gerçekleştirilmiyor. Ayrıca kızlık zarı diktirme ameliyatları hastanelerde de gerçekleştirilmiyor. Bu operasyonlar sadece özel doktorların muayenehanelerinde gerçekleştirilen bir işlemdir. Saydığımız nedenlerden dolayı kızlık zarı dikimi fiyatı bir hayli değişkenlik göstermekte olup yüksektir de.

Kızlık zarı dikimi ameliyatı fiyatlarının yüksek olmasından, her bölge de her doktor tarafından gerçekleştirilmemesinden, bayanların ameliyat korkusundan dolayı kadınlar kızlık zarı dikimine alternatif ürünlere yönlenmektedirler. Bu ürün ise Japonya’da üretilmekte olan yapay yani sahte kızlık zarı isimli üründür. Her ne kadar daha sonra Alman malı adı altında Çin malı yapay kızlık zarı piyasaya sürülüp bir çok bayan mağdur olsa da orijinal yapay kızlık zarını ülkemizde satan da bir firma bulunmaktadır. Yapay kızlık zarı internet sitesinden veya 0533 240 22 87 numaralı telefon hattından bu ürün ve kızlık zarı dikimi ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık Zarı Dikimi Nasıl Yapılır

Flep Yöntemi (Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi) Ne Zaman Yapılır

Kızlık Zarı Dikim Fiyatları