Kızlık Zarı Dikim Fiyatları

kızlık zarı güncel fiyat


Birçok toplumda sosyolojik öneminden dolayı kızlık zarı kadınlar açısından büyük sorunlara yol açar. Özellikle ilk gecede kanama meydana gelmemesi yanlış yorumların yapılmasının nedenidir. Günümüzde teknolojinin ve tıp tekniklerinin gelişmesiyle, kızlık zarı dikimi operasyonları kolayca yapılıyor. Özellikle kalıcı kızlık zarı operasyonları, en çok tercih edilen operasyonlar arasında yer alıyor.

 Birçok kişi kızlık zarı dikimi fiyatı hakkında soru soruyor ve bu konuda bilgi almak istiyor.
Kızlık zarı fiyatlarını medya ortamlarında ya da internet ortamında bulabilmeniz mümkün değildir. Yeni yasaya göre fiyatların bu tür ortamlarda açıklanması yasaktır. Sadece kızlık zarının değil diğer tedavilerin de fiyatlarının açıklanması yasaklanmıştır.  Kızlık zarı dikimi fiyatlarını ancak, operasyon yapmaya karar verdiğiniz merkezden yüz yüze görüşmelerde öğrenebilirsiniz.


Profesyonellikten Uzak Kişilere Aldanmayın


Birçok durumda özellikle geçici kızlık zarı operasyonu yaptırmak isteyen kişiler, aceleci davranıp bu konuda vaatlerde bulunan kişilere giderler. İyi geçmeyen operasyonlardan sonra, tekrar aynı işlemi yaptırmak zorunda kalırlar. Bu durumda hem vajinaya zarar verebilir hem de kişiyi psikolojik olarak kötü etkiler.


Bu yüzden fiyat araştırmasından ziyade, iyi bir klinik araştırması yapılmalı ve fiyat konusu ikinci planda kalmalıdır. Zaten iyi bir klinik bulduktan sonra vereceğiniz paranın hakkını alırsınız ve tekrar ikinci bir operasyona ihtiyaç duymazsınız. Bu nedenle çok kapsamlı bir araştırma yaparak kendiniz için en iyi kızlık zarı dikim merkezine gitmelisiniz.


Büyük şehirlerde fiyatlar, diğer yerlere göre biraz daha pahalı olabilir. Çünkü büyük şehirlerde bulunan merkezler daha kapsamlıdır ve gerek doktor bakımından gerekse materyal bakımından küçük şehirlere oranla daha kaliteli hizmet sunarlar. Vajina içi yapılan bir operasyonda da kalite standartlarının yüksek olması oldukça önemlidir. Maddi durumunuz el veriyorsa büyük şehirlerde bu operasyonu tercih etmeniz önerilir.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık Zarı Dikimi Nasıl Yapılır

Flep Yöntemi (Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi) Ne Zaman Yapılır